Lachende dame

In Balans en Mentaal Fit

19.06.2020

Veel mensen ervaren stress en spanning in deze tijd. Hoe houd je je balans, hoe vind je rust en ontspanning? Impluz biedt diverse online cursussen aan voor individuen of werkgevers/managers die hun medewerkers een extra steuntje in de rug willen bieden.

Koptekst
In Balans en Mentaal Fit

Inhoud

In Balans
De online In Balans training voor medewerkers is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mindfulness. We gaan je iets vertellen over mindfulness en hoe je dit toe kunt passen in je leven. Daarnaast reiken we oefeningen aan, die we ook samen gaan doen tijdens de training. Deze oefeningen maken je bewuster van jezelf en je lichaam. Hierdoor leer je met aandacht te luisteren naar (de grenzen van) je lichaam en meer te ontspannen in het hier en nu.

In Balans is 4 bijeenkomsten van een uur (bij voorkeur 1x per week), waar maximaal 15 personen aan deel kunnen nemen.

 

Mentaal Fit
Mentaal Fit is een online training voor medewerkers om balans te krijgen in draagkracht en draaglast en om je persoonlijke en psychische veerkracht te versterken. Ervaar je spanning of stress in deze tijd? Dan biedt deze cursus praktische oefeningen en tips die zorgen voor rust en ontspanning, zodat je meer balans kunt gaan ervaren in je werk en privé.

Mentaal Fit is 4 bijeenkomsten van anderhalf uur (bij voorkeur 1x per week), waar maximaal 8 personen aan mee kunnen doen.

Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via info@impluz.nl of 0570-604900.

Meer nieuws

Read more about Als het thuis stormt: aandacht voor KOPP
Voordeur met fietsen ervoor
Preventie

Als het thuis stormt: aandacht voor KOPP

Met KOPP worden Kinderen van Ouders met Psychische Problemen bedoeld. Voor deze kinderen/jongeren is het opgroeien in een gezin waar veel spanning of zorgen zijn niet eenvoudig. Het kan variëren van
Lees meer
Read more about Van Doesum: Laat ggz focussen op hele gezin
Vader moeder dochter
Preventie

Van Doesum: Laat ggz focussen op hele gezin

"Kinderen die opgroeien bij ouders met psychische problemen hebben een grotere kans om zelf op latere leeftijd ook in de hulpverlening terecht te komen, die vicieuze cirkel willen we doorbreken."
Lees meer