Herkent u het ook, dat wanneer de winter er aan komt, u wat uit balans raakt? Het is langer donker buiten en we trekken ons wat terug in huis. Of misschien heeft dit bij u niets met de winter te maken, maar voelt zich sowieso de laatste tijd wat uit balans. U voelt zich mogelijk wat somber of u verliest zich in emoties terwijl u dit eigenlijk niet wilt? Of u wordt kwaad vanwege iets kleins. Merkt u dat het slapen minder gaat? Soms lijkt het alsof emoties u overspoelen.

Gelukkig is er veel wat u kunt doen om meer in balans de winter in te gaan. Als u hier behoefte aan heeft of nieuwsgierig bent hoe u de regie in eigen hand kunt houden is deze voorlichting, die wordt gegeven door de preventie afdeling van Impluz, misschien een goede stap voor u.

 

Doel van de voorlichting is om te snappen hoe stress werkt en wat dit met u doet. Daarnaast krijgt u tools om meer in balans te komen en in balans de winterperiode in te gaan. U krijgt tips en concrete oefeningen om meer grip op uw leven te krijgen en meer veerkracht te ervaren in het omgaan met stress, piekeren en slaapproblemen.

 

Een belangrijk onderdeel van de voorlichting, is het onderdeel Mindfulness. Hierbij leert u in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er nu is.

Beschikbare data
Datum Locatie
17 december 2018 - 19:00 Stadshuus, Markt 3, 7241 AA Lochem
Info & inschrijven