Gericht op de toekomst: voor vrouwen die te maken hebben gehad met geweld in hun relatie.
Geweld in de relatie komt veel voor: 1 op de 8 Nederlanders heeft ooit te maken gehad met geweld door de (ex)partner. Het kan gaan om lichamelijk geweld (slaan en schoppen) seksueel geweld (gedwongen seks) en/of geestelijk geweld (vernederen/intimideren). Meestal sluipt het geweld langzaam de relatie binnen en kunnen beide partners moeilijk aangeven wanneer en hoe het geweld precies is ontstaan.

Gericht op de toekomst' is een groep voor vrouwen vanaf 22 jaar die te maken hebben gehad met geweld in hun relatie. De groep geeft vrouwen de mogelijkheid om anderen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie verkeren, wat herkenning en steun kan geven.

De groep komt twaalf keer bij elkaar. Voor deelname aan de groep is het noodzakelijk dat het geweld gestopt is. De groep wordt in Almelo in samenwerking met Avedan aangeboden en is beschikbaar voor inwoners van de Twentse gemeenten. Aanmelden kan via de website www.avedan.nl of 088 - 0403800.

Beschikbare data
Datum Locatie
12 september 2019 - 09:30 Almelo Westerdok
Info & inschrijven

Voorinschrijving


Deze cursus wordt ook regelmatig gegeven binnen andere gemeenten. Houdt deze website in de gaten of schrijf u alvast via onderstaande knop in. Indien deze cursus bij u in de buurt van start gaat, ontvangt u hiervan bericht.