Bent u vaak moe? Ziet u er regelmatig tegenop om naar uw werk te gaan? Bent u snel geïrriteerd? Voelt u zich gespannen? Dan heeft u waarschijnlijk last van (werk)stress en is deze cursus misschien iets voor u!

Stress betekent 'spanning' en dat is niet altijd negatief. Maar teveel of langdurige stress kan leiden tot klachten, bijvoorbeeld hoofdpijn, concentratieproblemen, slecht slapen, prikkelbaar zijn. Daarom is het belangrijk om tijdig iets aan de stressklachten te doen. En u gaat er nu iets mee doen door deze module te volgen.

In deze cursus leert u wat stress is, wat de oorzaken en de gevolgen zijn van stress en hoe u de signalen van stress kunt herkennen. Ook herkent u stressfactoren in uw werk en persoonlijk leven. Aan het eind van de cursus heeft u een plan gemaakt om uw stress te verminderen.

Beschikbare data
Datum Locatie
28 oktober 2019 - 19:00 Het Centrum, Constantijnstraat 7A, 7442 MC Nijverdal
Info & inschrijven

Voorinschrijving


Deze cursus wordt ook regelmatig gegeven binnen andere gemeenten. Houdt deze website in de gaten of schrijf u alvast via onderstaande knop in. Indien deze cursus bij u in de buurt van start gaat, ontvangt u hiervan bericht.