Met deze sterke combi bundelen we twee krachten; assertiviteit en mindfulness. Assertiviteit zorgt ervoor dat je je grenzen beter kunt verwoorden. Mindfulness leert je o.a. adequater omgaan met stress en somberheid. Een bewustmakende combi!

Zou u ook meer willen leven naar uw wens of verlangen? En meer willen leven in het moment? En wordt u soms tegengehouden door negatieve gedachten over bijvoorbeeld gebeurtenissen in het verleden? Of beren op de weg die u tegenhouden echt te leven naar wat voor u belangrijke waarden in het leven zijn? Dan is de cursus “Leef” mogelijke iets voor u.

 

Samen is leuker dan alleen, maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf.  Voor mensen die door omstandigheden een gering sociaal netwerk hebben en hier graag verandering in aan willen (en kunnen) is deze training.  

Een online cursus voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar die last hebben van faalangst of in een dip zitten. Jezelf zijn en lekker in je vel zitten is het fijnste wat er is toch? Zeker nu, in deze gekke Corona tijd, kan het soms best lastig zijn om helemaal jezelf te zijn en je fijn te voelen. Misschien merk je dat je bang bent om te falen op school, bang om toetsen niet te halen of bang om...