Er zijn veel mensen met lichte psychische klachten: vaak piekeren, altijd een gespannen of onzeker gevoel, of steeds weer die stemmingsdip. Uit onderzoek blijkt dat (hard)lopen veel mensen helpt om zich lekkerder te voelen. Direct na de training is het effect van de ontspanning en de afleiding voelbaar. Op lange termijn voelen mensen zich beter door de invloed van de vrijgekomen endorfine.

De Ouder Kind !nterventie (DOK!) is bedoeld voor het behandelen van een problematische gehechtheid tussen ouders en hun kind van 0-5 jaar. Doel van deze interventie is het vergroten van een veilige gehechtheid tussen jonge kinderen en hun ouders. De DOK! bestaat uit een duidelijk omgeschreven protocol voor het behandelen van een onveilige ouder-kind relatie op cognitief gedragstherapeutische...

Ben jij de naaste of betrokkenen van iemand met psychische problemen? Dan is deze training bedoeld voor jou! Want het is belangrijk dat je jezelf niet overbelast. Met dit training bewaak je de balans en goede zorg voor jezelf.

Een online informatieavond over “ het Puberbrein ”.