Overslaan en naar de inhoud gaan

Billy Boem (8-12 jaar)

Billy Boem neemt jou mee in de doldwaze wereld van gevoelens en emoties. Al spelenderwijs maak je van alles mee en oefen je met andere kinderen hoe je je gevoel herkent en uit. Hierdoor leer je beter omgaan met spannende situaties. Deze kinderclub steunt ook je ouders.

Deze kinderclub is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en is afgestemd op de belevingswereld van het kind. De kinderen knutselen, spelen en leren met hun emoties om te gaan. Billy Boem speelt daarbij een grote rol. Met Billy Boem maken de kinderen in tien bijeenkomsten van anderhalf uur van alles mee. Ze leren hun gevoelens te herkennen en te uiten. Er worden vaardigheden geoefend en de kinderen krijgen tips.

Ouders voeden hun kinderen in een spanningsvolle situatie op. Dat vergt veel van hen. Daarom zijn er naast de kinderclub twee bijeenkomsten voor ouders waar opvoedingsvragen centraal staan. Ouders hebben de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding ervaringen uit te wisselen. Het kan prettig zijn te ontdekken dat ieder gezin ups en downs heeft. De deelnemende ouders kunnen zo steun ervaren bij elkaar.

Beschikbare data

Startdatum Locatie Voor inwoners van gemeente
19-09-2023 De Wereldboom (OBS) , Bosrand 6, 7602 CH ALMELO Almelo Meer info / Inschrijven
19-09-2023 Dimence Zwolle, Burgemeester Roelenweg 9, 8021 EV ZWOLLE Zwolle Meer info / Inschrijven
25-09-2023 Het Punt Vroomshoop, Burg Koetjestraat 2, 7681 ZP VROOMSHOOP Twenterand Meer info / Inschrijven
26-09-2023 Lochem Lochem Meer info / Inschrijven
02-10-2023 Wijkcentrum/speeltuin De Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ DEVENTER Deventer Meer info / Inschrijven

Niet in jouw gemeente?

Onze trainingen worden aangeboden in je eigen gemeente. Staat de training gepland, dan kun je je direct inschrijven in jouw gemeente. Staat jouw gemeente er niet bij? Meld je dan aan via het interesseformulier. We houden je dan op de hoogte zodra de training in jouw gemeente aangeboden wordt.

Houd mij op de hoogte