Veel mensen ervaren stress en spanning in deze tijd. Hoe houd je je balans, hoe vind je rust en ontspanning? Impluz biedt diverse online cursussen aan voor individuen of werkgevers/managers die hun medewerkers een extra steuntje in de rug willen bieden.

In Balans en Mentaal fit

* De online ‘In Balans’ training voor medewerkers is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mindfulness. We gaan je iets vertellen over mindfulness en hoe je dit toe kunt passen in je leven. Daarnaast reiken we oefeningen aan, die we ook samen gaan doen tijdens de training. Deze oefeningen maken je bewuster van jezelf en je lichaam. Hierdoor leer je met aandacht te luisteren naar (de grenzen van) je lichaam en meer te ontspannen in het hier en nu.

* Mentaal fit is een online training voor medewerkers om balans te krijgen in draagkracht en draaglast en om je persoonlijke en psychische veerkracht te versterken. Ervaar je spanning of stress in deze tijd? Dan biedt deze cursus praktische oefeningen en tips die zorgen voor rust en ontspanning, zodat je meer balans kunt gaat ervaren in je werk en privé.

In Balans is 4 bijeenkomsten van een uur (bij voorkeur 1x per week), waar maximaal 15 personen aan deel kunnen nemen.

Mentaal fit is 4 bijeenkomsten van anderhalf uur (bij voorkeur 1x per week), waar maximaal 8 personen aan mee kunnen doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@impluz.nl of 0570-604900.