Onlangs lanceerde Kansfonds een prachtige campagne. Graag vragen we je hulp om hiervan een wijdverspreid succes te maken. Help jij ons door de campagne te delen op bijvoorbeeld social media, je website, magazine of nieuwsbrief?

Wat houdt de campagne in?
Met de campagne ‘je hebt het recht’ wil Kansfonds kwetsbare mensen weer en meer onderdeel maken van onze samenleving. Hoe? Overal om je heen liggen kansen om kwetsbaren weer onderdeel van onze samenleving te maken. Kansfonds laat deze kansen zien. Zo heb je het recht een dakloze te groeten. Daarmee geef je hem of haar aan dat ze als mens wordt gezien. Je hebt het recht om je koffie te drinken in een tent waar mensen met een beperking werken. En hen daarmee een werkplek te bieden waar wordt gekeken naar wat ze wél kunnen.
      
Deze en meer voorbeelden heeft Kansfonds vertaald naar concrete kansen. Een groot deel van die kansen verwijst naar initiatieven die Kansfonds financieel mogelijk maakt. Zo roepen we mensen op een hapje te eten bij Hotspot Hutspot in Rotterdam (Kans 27), een weekendje te logeren in Kloosterhotel de Soete Moeder in den Bosch (Kans 14) en kleertjes en andere spullen te doneren aan Stichting Babyspullen (Kans 06).
      
Nieuwsgierig geworden naar de rest van de kansen? Ga naar www.kansfonds.nl/kansen.

Waar vind je ons?
      * Op onze website vind je de campagne op www.kansfonds.nl/kansen.
      * Op facebook vind je ons op www.facebook.nl/kansfonds
      * Op Twitter vind je ons op www.twitter.com/kansfonds.