Mind set
Op een laagdrempelige wijze psychische klachten onder jongeren bespreken én bespreekbaar maken. Hiervoor is Mind set opgezet, een nieuw en vernieuwend Deventer platform. Bekende Nederlandse artiesten worden geïnterviewd: zij geven handige tips, delen levenslessen en hun inspirerende verhalen. Deze maand kwam de eerste aflevering online.

Hierin gaat gespreksleider Manu van Kersbergen in gesprek met rapper Sor – die van de een op de andere dag doof werd – en De Sluwe Vos – die onder meer door corona voor een grote uitdaging kwam te staan. Lees verder...

In dit project werkt Impluz samen met Kunstcircuit Deventer, Raster Groep, Bibliotheek Deventer, Burgerweeshuis en Pactum jeugd- en opvoedhulp. Het is een prachtige eerste aflevering geworden: bekijk die hier!
 
In de toekomst willen we drie à vier keer per jaar artiesten in Deventer uitnodigen voor de ‘Mind set College Tour live’. De artiest spreekt in de college tour over zijn of haar carrière en de invloed van psychische klachten op zijn of haar carrière. Jongeren krijgen de ruimte om vragen te stellen aan de artiest en dieper in te gaan op het specifieke onderwerp.

Benieuwd naar hoe de ontwikkeling van Mindset is aangepakt? Laat het ons weten, dan neemt iemand uit de werkgroep contact met je op.

Meer informatie over Mindset kun je vinden op
Instagram: https://lnkd.in/dUK3SRH
Facebook: https://lnkd.in/d33YeYu