Overslaan en naar de inhoud gaan
Springplank - over Impluz

Over Impluz

Koptekst
Bevorderen van positieve gezondheid en welzijn

Inhoud

Bij Impluz krijgen we energie van mensen. Samen werken aan het verbeteren en/of bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Of samenwerken om nieuwe plannen te ontwikkelen en om samen verder te komen. We doen dat met een team gedreven professionals die in heel Gelderland en Overijssel ingezet kunnen worden.

Het is onze missie om bij te dragen aan het bevorderen van positieve gezondheid en welzijn in de breedste zin. Hierbij richten we ons op de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Zodat ze beter kunnen om gaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijks leven. Dat doen we door met Impluz Preventie (preventie-)trainingen te geven om de mentale gezondheid te versterken. Dit zijn trainingen voor zowel particulieren als professionals. Ook ontwikkelen we (preventie-)programma’s voor specifieke doelgroepen. Met Impluz Innovatie organiseren we denkkracht en ontwikkelen we innovaties. We leggen verbindingen in ons netwerk en stimuleren en faciliteren samenwerkingen.

Positieve gezondheid

We werken vanuit de visie dat gezondheid met het hele leven te maken heeft en niet alleen met psychische en lichamelijke aspecten. Om gezond te zijn en te blijven is veerkracht en balans tussen de verschillende levensdomeinen nodig. Balans vinden doe je dichtbij, in samenhang en vanuit eigen mogelijkheden en regie. Positieve gezondheid noemen we dat. Trainingen kunnen bijdragen aan die persoonlijke veerkracht. Innovaties kunnen ondersteunend zijn of bijdragen aan ontwikkelingen binnen zorg en welzijn die belangrijk zijn voor het vinden en houden van je eigen balans.

Koptekst
Team

Inhoud

Ons team werkt vanuit onze locaties in Deventer, Almelo en Zwolle en is inzetbaar in heel Gelderland en Overijssel. Daarnaast werken we met ervaren trainers die onze trainingen op verschillende locaties geven, voor particulieren en professionals. En indien gewenst ook incompany.

Impluz is onderdeel van de Dimence Groep.