Gericht op de toekomst

Gericht op de toekomst: voor vrouwen die te maken hebben gehad met geweld in hun relatie.
Geweld in de relatie komt veel voor: 1 op de 8 Nederlanders heeft ooit te maken gehad met geweld door de (ex)partner. Het kan gaan om lichamelijk geweld (slaan en schoppen) seksueel geweld (gedwongen seks) en/of geestelijk geweld (vernederen/intimideren). Meestal sluipt het geweld langzaam de relatie binnen en kunnen beide partners moeilijk aangeven wanneer en hoe het geweld precies is ontstaan.

Gericht op de toekomst' is een groep voor vrouwen vanaf 22 jaar die te maken hebben gehad met geweld in hun relatie. De groep geeft vrouwen de mogelijkheid om anderen te ontmoeten die in een soortgelijke situatie verkeren, wat herkenning en steun kan geven.

De groep komt twaalf keer bij elkaar. Voor deelname aan de groep is het noodzakelijk dat het geweld gestopt is. De groep wordt in Almelo in samenwerking met Avedan aangeboden en is beschikbaar voor inwoners van de Twentse gemeenten. Aanmelden kan via de website www.avedan.nl of 088 - 0403800.

Beschikbare data

Startdatum Locatie Voor inwoners van gemeente
22-09-2022 Almelo Almelo Meer info / Inschrijven

Niet in jouw gemeente?

Onze trainingen worden aangeboden in je eigen gemeente. Staat de training gepland, dan kun je je direct inschrijven in jouw gemeente. Staat jouw gemeente er niet bij? Meld je dan aan via het interesseformulier. We houden je dan op de hoogte zodra de training in jouw gemeente aangeboden wordt.

Houd mij op de hoogte