Overslaan en naar de inhoud gaan

Loop je lichter in Deventer (doorlopend)

Er zijn veel mensen met lichte psychische klachten: vaak piekeren, altijd een gespannen of onzeker gevoel, of steeds weer die stemmingsdip. Uit onderzoek blijkt dat hardlopen veel mensen helpt om zich lekkerder te voelen. Direct na de training is het effect van de ontspanning en de afleiding voelbaar. Op lange termijn voelen mensen zich beter door de invloed van de vrijgekomen endorfine. Herkent u zich in de terugkerende lichte psychische klachten? En weet u uit ervaring dat inspanning meestal wel een positief effect op u heeft? Misschien is 'Loop je lichter' dan iets voor u.

Er wordt gejogd en hardgelopen onder begeleiding van een trainer en loopbegeleider van Atletiekvereniging Daventria uit Deventer. U hoeft geen goede basisconditie te hebben, er wordt aangesloten bij uw mogelijkheden.

Een betere conditie en minder psychische klachten.
U wordt zich bewuster van lichamelijke signalen.
U leert uw energie/inspanning beter te doseren.
U bouwt lichamelijke conditie op.
U voelt zich lekkerder na de training.
Uw psychische klachten verminderen.
U krijgt meer invloed op uw stemming door te kunnen kiezen voor beweging.

Aanmelden kan doorlopend. (U kunt dus in principe altijd starten.)

U krijgt een telefonisch kennismakingsgesprek waarin valkuilen en de vorm van begeleiding wordt besproken. U bespreekt met de trainers wat voor u zinvol en realistisch is qua looptraining: eenmaal of tweemaal per week trainen en wel of geen looptraining in uw eigen tijd. Daarna gaat u naar uw eerste training op de atletiekbaan van AV Daventria in Deventer.