Overslaan en naar de inhoud gaan
Groep mensen training psychopathologie

Psychopathologie voor professionals

Koptekst
In het kort

Inhoud

Tijdens deze training krijg je handvatten met betrekking tot de omgang met personen met psychische problemen en vergroot jij je kennis omtrent de meest voorkomende psychische aandoeningen.

Koptekst
Inhoud

Inhoud

Je ontvangt tijdens deze training generieke basiskennis over psychopathologie en je kunt onder begeleiding van onze trainer met je eigen casuïstiek aan het werk. De thema’s depressie, angst, psychosomatische klachten, sociale fobie, agorafobie (paniekstoornis) en cognitieve klachten komen aan de orde.

Koptekst
Achtergrond

Inhoud

Omgang met personen met psychische klachten in de context van het werk kan vragen oproepen. Deze korte training is er voor medewerkers die hier in hun werk mee te maken hebben en graag met door hen zelf ingebrachte situaties aan het werk willen. Deze training geeft jou handvatten voor de omgang (in de context van je werk) met personen met psychische problemen. Bovendien is jouw kennis van de meest voorkomende psychische aandoeningen na de training groter. Het accent van de cursus ligt op de omgang van medewerkers met hun cliënten, waarbij handvatten en inzichten aan bod komen die de medewerkers, en uiteindelijk ook hun cliënten, ten goede komen.

Koptekst
Opbouw

Inhoud

E-learning

Je volgt een E-learning module over psychopathologie waarin basiskennis wordt gegeven en wordt toegepast in oefeningen over veelvoorkomende psychische aandoeningen.

Fysieke bijeenkomst

Tijdens een bijeenkomst ga je aan de slag, onder begeleiding van een trainer, om de door de cursisten aangeleverde casuïstiek (uit eigen werksituatie rondom psychopathologie) te bespreken.

Koptekst
Wie geven deze training

Inhoud

De training wordt gegeven door trainers van Impluz met ervaring in de GGZ.

Koptekst
Resultaat

Inhoud

Na deze training kun jij als professional beter omgaan met personen met psychische klachten en heb je handvatten gekregen met betrekking tot de werksituatie die je hebt ingebracht.

Koptekst
Voor wie

Inhoud

Mensen die tijdens hun werk in aanraking komen met personen met psychische klachten.

Koptekst
Praktische informatie

Inhoud

Cursusduur

E-learning: circa 4 uur.

Bijeenkomst: één dagdeel van 3 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 12 deelnemers.

Koptekst
Kosten

Inhoud

De kosten voor deze training zijn € 2.139,- (excl. btw), voor maximaal 12 deelnemers.

Deze training bieden wij in principe incompany aan. Wil je graag een training op open inschrijving bij ons volgen? Neem dan contact met ons op.

Koptekst
Locatie

Inhoud

Wij kunnen de cursus bij jou op locatie geven. Wil je liever gebruik maken van een locatie van Impluz in Deventer? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer weten

Wil je meer weten over de training psychopathologie voor professionals of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Liever telefonisch contact? Dat kan! Bel ons gerust via telefoonnummer 0570 - 604 900.

Ik heb interesse!

Velden met een zijn noodzakelijk
Indien van toepassing
Indien van toepassing

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring