Overslaan en naar de inhoud gaan
Twee vrouwen in gesprek

Grip op verwardheid

Inhoud

Grip op Verwardheid bestaat uit twee trainingen: Mental Health First Aid en Effectief Communiceren. Deze training is één van de onderdelen van de aanpak Personen met Verward Gedrag. Die aanpak komt voort uit de opdracht aan alle Nederlandse gemeenten om de zorg en ondersteuning aan personen met verward gedrag te verbeteren.

Koptekst
Waarom Grip op Verwardheid?

Inhoud

Door het volgen van Grip op Verwardheid vergroot je je kennis en ontwikkel je vaardigheden om deze situaties optimaal tegemoet te treden. Daarmee help je mensen met een psychisch probleem of verward gedrag. Je voorkomt ook onduidelijkheid, chaos en crisis voor anderen in hun omgeving. Je kent jouw persoonlijke communicatieve vaardigheden en weet hoe deze te benutten. In de training leer je vooral in een vroeg stadium signalen te herkennen en situaties rondom verward gedrag zoals we deze vaak in de media tegenkomen te voorkomen.

Koptekst
Ontwikkeld door

Inhoud

De training is ontwikkeld door Impluz en MEE IJsseloevers.

Meer weten

Interesse in de training Grip op verwardheid? Je kunt je direct aanmelden via de gemeenschappelijke website van Grip op verwardheid. Of neem bij vragen contact met ons op via 0570 - 604 900.

Ik heb interesse!

Velden met een zijn noodzakelijk
Indien van toepassing
Indien van toepassing

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring