Overslaan en naar de inhoud gaan
kind doet handstand

Url & Uk in de wolken

Koptekst
In het kort

Inhoud

Als professional heb je met regelmaat te maken met ouders die beter willen leren omgaan met de emoties van hun kinderen en van zichzelf. De training Url en Uk is een online programma en is ontwikkeld om ouders te versterken in hun kennis en vaardigheden met betrekking tot opvoeding en verzorging van hun kind. Als organisatie kun je deze licentie aanbieden aan ouders, zodat zij zelf modules kunnen volgen. Bij afname van deze training is een incompany training noodzakelijk voor jou en je collega’s.

Koptekst
Inhoud

Inhoud

De online training Url en Uk in de wolken geeft inzicht in de werking en groei van het brein van kinderen. Maar ook hoe je daar de opvoeding beter op kunt afstemmen. Ouders worden geholpen om het kind te ondersteunen en te stimuleren op een manier die de ouder-kindrelatie versterkt. Welke situaties vragen om begrenzing door regels? Hoe ga je om met een driftbui? En wanneer heeft het kind juist geruststelling nodig? Al deze onderwerpen komen in de Url en Uk training voorbij.

Koptekst
Achtergrond

Inhoud

Url en Uk in de wolken is een eigentijds en vernieuwd online programma bedoeld voor professionals die werken met ouders van kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar. Centra voor Jeugd en Gezin (CJG’s), Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) instellingen of instellingen voor maatschappelijke dienstverlening bieden dit programma aan. Het biedt ouders een steuntje in de rug wanneer de opvoeding van de kinderen verzandt in dwarsheid, woedebuien en stress.

Koptekst
Opbouw

Inhoud

In het online programma bieden wij:

  • Uitleg door middel van tekst, cartoons en 3D filmpjes. 
  • Strategieën hoe ouders het brein van hun kind kunnen helpen ontwikkelen.
  • Cartoons hoe ouders met hun kind kunnen praten over emoties en emotionele uitbarstingen.
  • Huiswerkopdrachten in de vorm van eigen filmpjes en videodagboeken.
  • Feedback van een hulpverlener op de opdrachten. 

Koptekst
Wie geven deze training

Inhoud

De training Url en Uk in de wolken wordt gegeven door een GZ psycholoog en/of klinisch psycholoog.

Koptekst
Resultaat

Inhoud

Na het volgen van de Url en Uk training kunnen ouders beter omgaan met de uitbarstingen van emoties van hun kind(eren) en de emotie van het kind daarbij. Dit geeft rust in de thuissituatie.

Na het volgen van deze training kun jij als professional ouders begeleiden bij al deze onderwerpen. Jij bent in staat om ouders vaardigheden aan te reiken die de ouder-kind relatie verbetert.

Koptekst
Voor wie

Inhoud

De training Url en Uk is voor professionals die werken met ouders van kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar. De aanschaf van de online module Url en Uk (en het bijbehorende trainingsprogramma) is interessant voor medewerkers van het CJG, wijkteams, maatschappelijk werkers en jeugdzorgmedewerkers.

Koptekst
Praktische informatie

Inhoud

Om Url en Uk te kunnen aanbieden via uw organisatie, is een training nodig van de betrokken medewerkers. Dit is een eendaagse training die gegeven wordt door twee gekwalificeerde trainers. Aansluitend kan er op aanvraag een intervisietraject* gevolgd worden. Vijf keer per jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd om casuïstiek te bespreken.

*Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de kosten van deelname aan de training.

Cursusduur e-Health

De contactperiode voor de Url en Uk training is minimaal twaalf maanden.

Cursusduur incompany training

De incompany training duurt 1 dag (van 6 uren).

Deelnemers

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

Maximaal aantal deelnemers: 15 personen.

Koptekst
Kosten

Inhoud

E-Health

Afname licenties:

12 tot 100 gebruikers (ouders) € 65,- per licentie, per gebruiker.

Vanaf 100 gebruikers (ouders) € 60,- per licentie per gebruiker.

Er geldt een minimale afname voor een organisatie van twaalf licenties per jaar.

 

Incompany training 

Onze trainingen bieden wij in principe incompany aan. Wil je graag een training op open inschrijving bij ons volgen? Neem dan contact met ons op.

Incompany training met 6 t/m 8 deelnemers: € 3.200,- (excl. btw).
Incompany training met 9 t/m 15 deelnemers: € 5.100,- (excl. btw).

De kosten voor een open inschrijving bedragen € 500,- (excl. btw) per deelnemer.

Dit is inclusief lesmateriaal. 

 

Intervisie
De kosten voor het intervisietraject zijn op aanvraag te verkrijgen.

Koptekst
Locatie

Inhoud

Bij een incompany training kies jij de locatie.

Meer weten

Wil je meer weten over de Url en Uk training of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Liever telefonisch contact? Dat kan! Bel ons gerust via telefoonnummer 0570 - 604 900.

Ik heb interesse!

Velden met een zijn noodzakelijk
Indien van toepassing
Indien van toepassing

De Dimence Groep respecteert een ieders privacy. Met de verstrekte gegevens gaan wij integer en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om. Voor meer informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, zie graag onze privacy- en cookieverklaring