Overslaan en naar de inhoud gaan
Moeder Kind Vader in knuffel

ROK Deventer

Relatie Ouder Kind (ROK) Deventer richt zich op de ontwikkeling van een goede en veilige relatie tussen ouder(s) en kind. Het project is een samenwerkingsverband rondom dit thema om uiteindelijk opgedane kennis breed in het netwerk te kunnen delen.

Thema

Het (zeer) jonge kind

Start

April 2021

Status

Actueel

Koptekst
Uitgangspunt

Inhoud

Een veilige hechtingsrelatie tussen kind en ouder(s) is een sterke basis voor een gezond en gelukkig leven. Professionals kunnen daarbij helpen als dat nodig is. We gaan in het project Relatie Ouder Kind Deventer samen ontdekken hoe we dat het beste kunnen doen. En hoe we deze kennis en informatie zo optimaal mogelijk kunnen delen en verspreiden in het netwerk.

Koptekst
Doel

Inhoud

We willen samen met een groot aantal netwerkpartners zorgen voor een toegankelijk preventief aanbod, gericht op een veilige hechtingsrelatie tussen kind en ouder(s).

Koptekst
Projectomschrijving

Inhoud

Samen gaan we interventies inventariseren, aanpassen, uitvoeren, onderzoeken en delen. Deze interventies richten zich op aanstaande ouders en ouders met jonge kinderen; van kinderwens tot baby’s en peuters. We vinden dat belangrijk. Want een veilige hechtingsrelatie tussen kind en ouder(s) is een sterke basis voor een gezond en gelukkig leven. Professionals kunnen daarbij helpen als dat nodig is. We willen toegankelijk zijn voor de doelgroep en ervoor zorgen dat professionals die met deze doelgroep werken zo toegerust zijn dat ze hier actief een bijdrage aan kunnen leveren.

Het project is opgedeeld in drie onderdelen:

Koptekst
Opdrachtgever

Inhoud

Dit project is onderdeel van Kansrijke Start Deventer en wordt gesubsidieerd door ZonMw.

Koptekst
Duur

Inhoud

De looptijd van dit project is vier jaar: van april 2021 tot april 2025.

Rol Impluz

Impluz verzorgt de projectleiding in dit samenwerkingsverband.

Meer projecten

Ellen

Samenwerken met Impluz

Zoek je een projectleider? Wil je met ons samenwerken of zie je een kans om samen op onderzoek uit te gaan naar een innovatie of een ontwikkeling? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een mail naar Ellen Polstra [email protected]