Overslaan en naar de inhoud gaan
Vergadering

Impluz projectleiders

Voor het begeleiden van innovaties is een goede projectleider wenselijk. Soms is die niet binnen uw eigen organisatie beschikbaar op het moment dat een project gaat lopen. Dan is de inzet van een Impluz projectleider een goede oplossing. Onze projectleiders helpen organisaties en netwerken in zorg en welzijn bij hun innovaties.

Thema

Faciliteren

Start

Continu

Status

Continu

Koptekst
Projectleiders van Impluz

Inhoud

Innovaties realiseren in zorg en welzijn vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Denk aan projectmanagement, het bouwen van netwerken en het vinden van financiering. Projectleiders van Impluz zijn zeer ervaren op deze gebieden en beschikken daarnaast over ruime kennis van het sociaal domein, de ggz en het leggen van verbindingen daartussen.

Wilt u een innovatief project starten in het sociaal domein of de ggz maar heeft u op korte termijn geen projectleider beschikbaar? Dan kunt u gebruik maken van een projectleider van Impluz. We zetten onze projectleiders graag in voor opdrachten die zorg en welzijn vernieuwen.

Inhoud

Gea Sijpkes, bestuurder Humanitas Deventer:

“Marjolein is een ongelofelijk efficiënte en effectieve projectleider. Ze legt verbindingen tussen organisaties en mensen, maar kan ook zakelijk zijn. Het proces dat we hebben doorlopen was hierdoor gericht op doen: stukken werden op tijd opgeleverd met een duidelijke uitnodiging om mee te denken. Samen hebben we een mooi eindresultaat neergezet. Dat het ons is gelukt om onze boodschap in één zin te verwoorden vind ik het mooiste resultaat.” 

Meer weten

Wilt u meer weten wat een projectleider van Impluz voor uw organisatie of project kan betekenen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons secretariaat via 0570 - 604 900.

Meer projecten

Ellen

Samenwerken met Impluz

Zoek je een projectleider? Wil je met ons samenwerken of zie je een kans om samen op onderzoek uit te gaan naar een innovatie of een ontwikkeling? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een mail naar Ellen Polstra [email protected]