Overslaan en naar de inhoud gaan
Collega's met duimen omhoog

Innovatieve projecten

Over Innovatie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Impluz Innovatie signaleert kansen op het gebied van zorg en welzijn. We organiseren denkkracht, ontwikkelen programma’s of projecten om innovaties te implementeren in de maatschappij. Of zetten onze projectleiders in om innovaties te begeleiden. We geloven dat daar waar je elkaar ontmoet, je elkaar versterkt. Dan ontstaat de ruimte om samen te innoveren. Samen laten we ideeën groeien tot innovatieve projecten en realiseren we een duurzame implementatie in de maatschappij: van programma's voor kwetsbare jonge moeders tot onderzoek en het stimuleren van samenwerking rondom het thema hechting ouder en kind.

Ellen

Projectleiders, innovaties en samenwerken

Voor het begeleiden van innovaties is een goede projectleider wenselijk. Onze projectleiders helpen organisaties en netwerken in zorg en welzijn bij hun innovaties. Of misschien signaleer jij iets in jouw werk in het sociaal domein dat kan groeien tot een innovatief project, een ontwikkeling of een samenwerking? Neem dan contact op met Ellen Polstra - Berghuis via mail [email protected] of via 0570 - 604 900.

Samenwerken in het sociaal domein

We werken veel samen met de stichtingen Jeugd ggz, WijZ Welzijn en De Kern die binnen de Dimence Groep in het sociaal domein werken. Maar ook met onze netwerkpartners en nieuwe partners (binnen en buiten het sociaal domein). We kennen de weg en leggen verbindingen die nodig zijn om goed samen te kunnen werken en initiatieven te laten groeien zodat ze in zorg en welzijn van betekenis kunnen zijn.

Impluz als projectleider of als samenwerkingspartner? Of ligt de focus op het activeren van het netwerk? Onze expertise is breed en we kijken graag samen welke rol van ons passend is bij jouw project. Van projectleiderschap, het ontwikkelen van plannen en programma's tot het begeleiden van subsidie-aanvragen.

Nieuws

Read more about NIEUW: podcast over Impluz
kind doet handstand
Algemeen

NIEUW: podcast over Impluz

Marjolein en Folkert leggen ons in de aflevering uit wat Impluz doet, wat hun persoonlijke drijfveren zijn en waar ze tegenaan lopen. Beluister de podcast via: https://open.spotify.com/episode
Lees meer
Read more about Als het thuis stormt: aandacht voor KOPP
Voordeur met fietsen ervoor
Preventie

Als het thuis stormt: aandacht voor KOPP

Met KOPP worden Kinderen van Ouders met Psychische Problemen bedoeld. Voor deze kinderen/jongeren is het opgroeien in een gezin waar veel spanning of zorgen zijn niet eenvoudig. Het kan variëren van
Lees meer